Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki Stowarzyszenie LGD „MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI”

Informacja o wyniku naboru na wolne stanowisko pracownicze

Utworzono dnia 06.04.2018

Lokalna Grupa Dzialania "MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI" NABORU NA WOLNE STANOWISKO Pracownicze: Specjalista ds. Rozwoju obszarów wiejskich/ umowa na zastępstwo. W wyniku przeprowadzonego naboru na ww.stanowisko wybrana została Pani Joanna Bartczak.

Uzasadnienie dokonanego wyboru:

Kandydatka podczas rozmowy kwalifikacyjnej wykazała się odpowiednim poziomem wiedzy niezbędnym do prawidłowego wykonywania obowiązków na stanowiski Specjalista ds.rozwoju obszarów wiejskich w LGD "MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI". Kandydatka wykazała się również znajomością zagadnień dotyczących Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz obszarów Wiejskich Oś IV LEADER i znajomością Lokalnej Strategii Rozwoju Stowarzyszenia "MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI". W związku z powyższym po zatwierdzeniu protokołu z przebiegu naboru Prezes LGD "MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI" podjeła decyzję o zatrudnieniu Pani Joanny Bartczak na stanowisku Specjalista ds. rozwoju obszarów wiejskich.

Zegar

Październik 2018