Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki Stowarzyszenie LGD „MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI”

UWAGA RODO!

Nowe zasady ochrony danych osobowych, które obowiązują od 25 maja 2018  Każdy, kto chce uzyskać w Biurze LGD doradztwo, wziąć udział w imprezach, szkoleniach, warsztatach itp. organizowanych przez LGD "MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI" musi wyrazić zgodę na administrowanie swoimi danymi osobowymi, w przeciwnym wypadku nie może korzystać z oferty naszego LGD.

Informacja Administratora Danych Osobowych
1. Administratorem danych osobowych jest Lokalna Grupa Działania „MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI”  Pl. Wolności 2, 62- 530 Kazimierz Biskupi, KRS 0000262215  , NIP 665-27-91-338, Regon 300371840  (dalej "Administrator"). 
2. Dane przechowywane są bezpiecznie w Biurze LGD w Kazimierzu Biskupim.
3. Dane osobowe możemy otrzymać od uczestnika działań oferowanych przez LGD „MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI”, jako warunek uczestnictwa w doradztwie, imprezie, szkoleniu, złożeniu wniosku jako Grantobiorca lub innej sytuacji, gdzie konieczne będzie podpisanie niezbędnego oświadczenia wyrażającego zgodę na administrowanie danymi osobowymi.
4. Dane  osobowe (imię, nazwisko, numer telefonu, adres e-mail) będą przetwarzane wyłącznie na cele funkcjonowania LGD „MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI”. Twoje dane nie będą przetwarzane na cele marketingowe.
5. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest: wyrażenie zgodny na przetwarzanie danych osobowych lub wypełniania warunków realizacji zadań z PROW 2014-2020.
6. W każdej chwili, po wysłaniu uzasadnionego wniosku na adres leader@ludzieijeziora.pl ; można  cofnąć swoją zgodę.
7. Twoje dane będą przetwarzane przez LGD „MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI” do czasu realizacji działań w ramach PROW 2014-2020, czyli do końca 2028 r. 
8. Każdy ma prawo dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub zmniejszenia zakresu, w którym jego dane są przetwarzane. 
9. Osobie, której dane osobowe są administrowane przez LGD przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych) w sprawie nadużyć w przetwarzaniu jego danych osobowych.

 

Zegar

Kalendarium

Październik 2018
Pon Wt Śr Czw Pt Sb Nie
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Imieniny